Vår kompetens

Konstruktion

Genom våra erfarna konstruktörer kan vi erbjuda våra kunder specialanpassade och kostnadseffektiva lösningar.Denna kunskap och erfarenhet, i kombination med modern teknik, gör att vi snabbt kan presentera förslag och lösningar utifrån våra kunders krav. Vi arbetar med alla typer av material från stålplåt till aluminium och rostfritt.

stans och kantvikAutomatisk stansning och kantvik

Genom vår helautomatiserade anläggning för stansning och kantbockning kan vi erbjuda våra kunder effektiva lösningar med avseende på både kostnad och kvalitet.
 

svetsning

Svetsning

Vi utför svetsning (Mig/Tig), punktsvetsning och pressvetsning i de flesta material, som stål, rostfritt och aluminium. Vi utför såväl manuell som automatiserad svetsning med hjälp av robotteknik vilket ger en högre effektivitet och en jämn och hög kvalitet.

pulvermålningPulvermålning

Genom vår målningsanläggning erbjuder vi våra kunder ett brett urval av olika kulörer och strukturer. Anläggningen ger oss den flexibilitet och mjöliggör korta ledtider som våra kunder kräver. Vi erbjuder även våtmålning genom våra samarbetspartners i närområdet. 

montageMontage

Vi erbjuder alla typer av montage från enklare skåpmontage till mer komplicerade elektronikmontage där vi i vissa fall även testar och levererar utrustningen i kunden slutliga emballage. Vi har även god erfarenhet av förpackningsemballage och kan erbjuda hjälp att ta fram ett specialanpassat emballage för vår kunds unika behov.