Stans- och kantpressoperatör till AQ Components i Västerås

Vi söker flera nya kollegor till vår produktion inom AQ Components i Västerås. AQ Components ingår i AQ-koncernen som är en av Sveriges ledande leverantörer av komponenter och system till krävande industrikunder. Läs mer om AQ på vår hemsida.

Vi letar efter en positiv lagspelare som gillar att leverera med hög kvalitet. Är du en engagerad person som gillar att bidra till förbättringar.

Arbetsuppgifter
Som stans- och kantpressoperatör i vår produktion kommer du jobba antingen med stansning enbart, kantpressning enbart eller i en kombinerad roll. I båda rollerna ingår det att förbereda jobb, ställa maskinerna och utföra själva körningen. Efter ett tag kommer även programmeringen att ingå.

Maskinerna vi använder är;

  • Trumpf (stans och kantpress)
  • Ursviken (kantpress)

Utbildning/Erfarenhet

Det är ett krav att du har goda kunskaper i ritningsläsning och erfarenhet av tillverkande produktion. Vi ser det som ett plus om du har erfarenhet av;

  • liknande jobb
  • kunskaper inom mätteknik
  • truckkort
  • goda kunskaper i engelska

Personliga egenskaper vi värdesätter är att du bidrar till ett bra arbetsklimat genom att vara positiv och öppen till förändring. Vi jobbar i ett högt tempo med höga krav på kvalitet och det är en fördel om du är flexibel.

Vi erbjuder dig
AQ är ett värderingsstyrt företag med prestigelös anda och entreprenöriell atmosfär.  Vi värdesätter korta beslutsvägar och tror på att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat. Vi erbjuder dig ett spännande arbete med möjlighet att utveckla såväl dig själv som vårt företag.

Våra värdeord: Kunden i Fokus, Enkelhet, Entreprenörsanda, Kostnadseffektivitet, Mod & Respekt.

Övrig fakta och frågor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med fast lön och planering i Västerås. Allmänna anställningsvillkor styrs av kollektivavtal, lokala regler och avtal.

Din ansökan
Skriv några rader och berätta varför du är intresserad av att börja hos oss och bifoga din CV. Vänligen skicka din ansökan till Produktionschef Anders Olby; anders.olby@aqg.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta Anders Olby på telefon 021-470 33 58.

Sista ansökningsdatum är den 30 september 2018. Urval kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med att skicka din ansökan!

Välkommen med din ansökan!